06 536 464 23 info@paulfekkes.com

Door een ontslagronde kwam er in 2011 een abrupt einde aan mijn loopbaan als camerajournalist op de nieuwsredactie van TV Limburg. Na een jaar vrijwilligerswerk bij RTV Roermond ben ik als zelfstandig videomaker gestart met mijn eigen bedrijf, Paul Fekkes Mediaproducties in Sittard.

Van camerajournalist naar videomaker

Mijn ervaring als camerajournalist kwam mij daarbij goed van pas; ik maak de volledige productie zelf, van het script tot en met de eindmontage. Daarbij focus ik mij vooral op de inhoud; hoe vertaal je een gecompliceerd onderwerp naar een film van pakweg twee minuten? Daarin zit voor mij de uitdaging.

Ook mijn ervaring als interviewer bleek heel waardevol te zijn. Al snel werd ik door opdrachtgevers alleen op pad gestuurd omdat ze erop vertrouwden dat ik met goed materiaal thuiskwam. Mooie, pakkende quote’s om hun verhaal mee te ondersteunen.

Overigens doe ik niet alles alleen; voor opnamen met een drone of bij grote evenementen maak ik gebruik van freelancers uit mijn netwerk.

One Stop Video Shop

Videomarketing is voor bedrijven of instellingen breed inzetbaar. Denk daarbij aan video-nieuwsbrieven, social media campagnes, video-testimonials, of een leuke aftermovie van een evenement of beurs. Maar ook met een korte bedrijfsfilm die je kunt publiceren op jouw website of inzetten als kanaaltrailer op social media maak je het verschil.

Omdat ik de volledige productie zelf doe (nee, er komt geen grote cameraploeg bij je over de vloer) zijn de productiekosten te overzien.

Maar de vraag is natuurlijk niet wat het maken van een video kost maar wat het je oplevert. Nieuwe klantcontacten in het buitenland? Een cheque van tien mille voor een start-up? Dat kan allemaal gebeuren door zo’n filmpje.

Nieuwsgierig? Maak dan snel een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek.