06 536 464 23 info@paulfekkes.com

Mijn werk

Professionele video’s

Een video moet de juiste boodschap overbrengen in slechts een paar minuten tijd. Op een manier die past bij jouw doelgroep. Inhoudelijk sterk maar ook met sfeer en emotie. Ik help jou graag om jouw bedrijf of organisatie in de spotlights te zetten.

Expat Centre Maastricht Region
Video-Nieuwsbrief

ESZL publiceerde deze video over het Expat Centre Maastricht Region als bijlage bij hun wekelijkse nieuwsbrief.

Cumulus
Korte bedrijfsfilm

Nog net geen twee minuten duurt deze bedrijfsfilm, waarin zowel het product als de historie en de ambities van Cumulus luchtbevochtiging worden gepresenteerd.

Kunst in Vaals
Facebook campagne

Voorafgaand aan Kunst in Vaals evenement publiceerde Stichting de Kopermolen iedere week een filmpje op social media met één van de deelnemers.

APOC Aviation over Antea Participaties
Video testimonial

Laat ànderen vertellen waarom ze voor jouw bedrijf hebben gekozen, dat is de kern van een video-testimonial. Zoals deze over Antea Participaties.

Maak meer impact met professionele video’s

Met mijn videoproducties heb ik in de afgelopen jaren diverse bedrijven en instellingen gezorgd voor meer traffic en aandacht. Dat zijn geen loze woorden; vraag het maar aan de opdrachtgevers die als referentie op deze website staan vermeld. Of beter nog: ga zelf de uitdaging aan! En vraag vandaag nog gratis een vrijblijvende offerte.