06 536 464 23 info@paulfekkes.com

Workshops & Training

Vertel jouw verhaal zonder cameravrees

Als interviewer zie ik soms de grootste praatjesmakers stil vallen zodra ze voor de camera staan. Want voor veel mensen is dat nog steeds onwennig, hoewel we tegenwoordig steeds vaker Zoomen en Skypen. Bij het opnemen van interviews coach ik de interviewkandidaten dan ook zoveel mogelijk en die expertise zet ik ook in bij workshops. Daar leer je hoe je jouw verhaal, vol zelfvertrouwen, zo goed mogelijk in beeld krijgt.

Videopitch

Een visueel visitekaartje in de vorm van een videopitch is voor een zzp-er of start-up goud waard. Je kunt zo’n filmpje gebruiken op jouw website of als kanaaltrailer op social media. 

Met zo’n korte video presentatie krijgen potentiële opdrachtgevers een goede eerste indruk van wie jij bent en wat jij ze te bieden hebt. Uiteraard moet die eerste indruk wèl overtuigend zijn.

Expert in visuele overtuigingskracht, Inge van den Heuvel, zorgt ervoor dat jouw imago past bij jouw boodschap zodat jij jouw verhaal overtuigend voor de camera kunt presenteren. En Paul Fekkes zorgt voor een professionele videoregistratie van jouw pitch. 

Wat ga je leren?

  • Je weet hoe je een goede eerste indruk maakt met je presentatie, je uitstraling en je pitch.
  • Je weet welke kleuren jouw zakelijke boodschap ondersteunen.
  • Je hebt ontdekt hoe leuk het is om je eigen videopitches te maken.
  • Je ontvangt, digitaal, jouw professionele videopitch die je vrij kunt gebruiken voor je eigen doeleinden.

Vanaf € 375,- (exclusief btw) per persoon

Op locatie

Één dag

Sollicitatievideo

Een pitchvideo is het nieuwe solliciteren. Werkgevers krijgen een beeld van wie jij bent, plus jouw motivatie. Je onderscheidt je van veel andere kandidaten. En recruiters kunnen de pitchvideo terugkijken bij het bepalen van hun keuze. 

Je kunt met zo’n pitchvideo reageren op een vacature, als aanvulling op of in plaats van een motivatiebrief. Maar ook als open sollicitatie wanneer je op zoek bent naar een andere baan. Je kunt de video publiceren op jouw LinkedIn profiel en andere social media. En je kunt vrienden en bekenden vragen om jouw ambassadeur te worden; ze nemen bijvoorbeeld jouw pitchvideo mee naar netwerkbijeenkomsten of ze sturen de video door naar geïnteresseerden. Zo kunnen ze jou snel en eenvoudig promoten. 

Zo’n sollicitatievideo kun je tegenwoordig prima zelf opnemen met je eigen smartphone.

Wil je serieus je kans op succes vergroten? Inge van den Heuvel en Paul Fekkes willen je daar graag bij helpen. Met een overtuigende uitstraling die past bij jouw boodschap en een professionele videoregistratie op locatie. Zo krijg je een sollicitatievideo met een overtuigend verhaal en een eerste indruk die staat als een huis.

 

Vanaf € 375,- (ex. btw)

Thuis of op locatie

Een halve dag